Arbetskläder

Kvick Business erbjuder ett stort stort och brett sortiment av arbetskläder för såväl hantverkare och byggarbetare som kökspersonal och kontorsarbetare.

Arbetsbyxor

Hantverksbyxor, servicebyxor, transportbyxor, svetsbyxor och workerjeans. Långbyxor, shorts och trekvartsbyxor. Vi har det mesta i byxväg för de flesta yrkesgrupper. Här finns arbetsbyxor både för dig som kräver ett slitstarka och tåliga material, liksom som för dig som behöver tunna och lättskötta servicebyxor.

Arbetshandskar

Vi kan erbjuda er ett brett utbud av handskar från i första hand Soft Touch. Här finns handskar för både grovarbete och precisionsarbete. I vårt sortiment av handskar kan du bland annat hitta läderhandskar, svetshandskar, tunna PU-behandlade monteringshandskar, vinterhandskar samt skärskyddshandskar och andra specialhandskar.

Arbetsjackor

Vinterjackor, fleece- och softshelljackor, hantverksjackor och skaljackor. Vi en rad tåliga jackor som står emot både väder och vind. I vårt sortiment finner du bland annat jackor från ProJob, Jobman, Tranemo och ProOne.

Arbetsskor

Vi kan erbjuda skor, sandaler och kängor som uppfyller alla era skyddsbehov. Ergonomiskt riktiga kvalitetsskor från varumärken som Atlas och Robustor.

Hoods

Hoods eller huvtröjor om man så önskar finns i en rad modeller och prisklasser. Hooden är ett allroundplagg som fungerar i de flesta tillfällen, både för dig som arbetar administrativt och för dig som är i hantverksbranschen.

Kökskläder

Förkläden, kockrockar och mössor. Vi kan täcka de flesta behov, både för kock och kökspersonal.

Pikétröjor

Pikétröjor är bra plagg både för dig som sitter på kontor, har kundkontakt liksom för dig som jobbar med grovarbeten. En pikétröja får dig att se välklädd ut samtidigt som den är skön att jobba i. Pikétröjor finns både i tjockare bomullsmaterial och i tunnare funktionsmaterial som håller dig som arbetar med kroppen fräsch längre.

Skjortor

Här på Kvick Business har vi skjortor både för dig som arbetar med representation och för dig som behöver en rejäl och tålig arbetsskjorta. Våra mer eleganta skjortor och blusar kommer i första hand från det klassiska varumärket Ernst Alexis, medan ProJob och Jobman är ett par av leverantörerna av slitstarka arbetsskjortor.

T-shirts

Vi har ett stort sortiment av t-shirts i en mängd olika färger och material. Även här kan man välja mellan en tjockare bomullströja eller en funktionsmodell som snabbt transporterar bort fukt från huden.

Tillbehör & Accessoarer

Här på Kvick Business kan vi även erbjuda knäskydd, bälten och hängslen till dina arbetsbyxor, iläggssulor till dina skor samt underställ och underkläder, halsdukar, mössor och andra nödvändiga tillbehör till dina arbetskläder.

Varselkläder

Vi har varselkläder i alla skyddsklasser. Byxor, tröjor, t-shirts, jackor och västar i både gult och orange.

Västar

Vintervästar och praktiska hantverksvästar. Här finns västar både för dig som vill hålla värmen och för dig som behöver några extra fickor till dina verktyg och prylar.

Kvick Business