Fordonsdekor

Bilar, släpvagnar, båtar och motorcyklar. Här på Kvick Business kan vi hjälpa dig att sätta reklam och dekor på ditt fordon.

Båtar

Håller du på att putsa och feja på båten och tycker att originaldekoren ser sliten och tråkig ut. Vi kan hjälpa dig att fixa nya fräscha dekaler som kommer att lyfta hela båtens framtoning.

Bildekor

Vi dekorerar din bil. Loggor, bilder, telefonnummer och webbadresser. Vi fixar allt från idé och förslag till färdig produkt.

Car Wrapping

Vill du ta din bildekor ett steg längre. Byta färg, ha en bild eller budskap på hela din bil. Vi har utbildad personal som fixar jobbet. Vi använder oss av kvalitetsfolie från bland annat Orafol och 3M.

Magnetskyltar

Behöver din bil en tillfällig logga. Vi kan hjälpa dig med magnetskyltar. De är enkla att ta av och på och flytta mellan olika bilar.

Nummerskyltsdekaler

Perfekt för rekondare och bilförsäljare. Vi fixar dekaler med din reklam som du fäster på registreringsskylten på din kunds bil.

Släpvagnar

Din släpvagn kan vara en perfekt reklamplats. Här på Kvick Business kan vi hjälpa dig att sprida ditt budskap – stort eller smått. Precis som du vill ha det!

Kvick Business