Godis & Dryck

Reklamgodis med tryck - Billig och uppskattat! Perfekt att ge bort i present, att bjuda på vid kassan och att dela ut på mässan.

Choklad

Choklad med din reklam. Hos oss kan du bland annat beställa de omåttligt populära Quatre Chocolat och Verganis Praliner. När chokladälskarna ser din logga kommer de alltid att förknippa den med någonting gott.

Energidryck

Boosta ditt varumärke! Energidryck med ditt eget tryck är ett perfekt sätt att marknadsföra sig mot en aktivare målgrupp. Den kan med fördel delas ut på mässor, event och föreställningar för att behålla energin och koncentrationen. Använd din egen energidryck som giveaway och det blir en schysst reklampelare och spännande budbärare.

Godisklubbor

Reklamklubbor med din logga på omslagspapperet. Vi har goda klubbor i flera olika smaker och former.

Julmust

Även om denna produkt är något säsongsbetonad så är det en uppskattad klassiker. Önska din anställda, besökare och kunder en riktigt God Jul med en klassisk julmust med din egen designade etikett.

Karameller

Karameller med ditt tryck på omslagspapperet. En uppskattad giveaway som finns i flera goda smaker.

Mint

Minttabletter, tuggummi och mintrullar… Hos oss kan du beställa mintgodis med ditt tryck på förpackningen.

Snacks

För att komplettera vårt godissortiment kan vi erbjuda en serie portionspackade snackspåsar fyllda med naturgodis. Så nu kan du bjuda dina kunder på cashewnötter, jordnötter, nötmix och äppelchips med din logga på påsen.

Tablettaskar

Skapa din egen tablettask med ett snyggt fyrfärgstryck på asken. Godis är ett gott och trevligt sätt att sprida sitt reklambudskap.

Te

Te med ditt unika fullfärgstryck på påsen. Finns i ett flertal klassiska smaker.

Vatten & Läsk

Nu kan du beställa vatten och läsk med din egen design på etiketterna.

Yeppos

En bästsäljaren inom reklamgodis! Yeppos har en bra lufttät förpackning som håller godiset gott och färskt samtidigt som den kan förmedla ditt budskap på ett bra och tydligt sätt. Yeppos finns som tre varianter: Yeppos Winegum, Yeppos Chewis och Yeppos Karamell. Du kan välja mellan en uppsjö av olika smaker – Frukt, lakrits, kolamint, hallon/lakrits och sweet chili för att nämna några.

Kvick Business