Mäss- & Displayprodukter

Här på Kvick Business kan vi erbjuda dig allt du behöver för att synas bra på mässor och event. Vi kan förse dig med allt från visitkort och broschyrställ till roll-ups och kompletta mässväggar.

Allt för Mässan

En snygg monter är viktigt för att du ska sticka ut bland alla andra av mässans utställare. Vi på Kvick Business kan hjälpa till med mässväggar, mässdiskar, rollups, banderoller, ballonger, broschyrställ, reklamgodis, flyers, visitkort och en hel del annat som kan göra din monter lite trevligare än de flesta andra.

Visa produkter

Beachflaggor

Beachflaggor blir bara populärare och populärare år för år – och det är inte konstigt. De är perfekta reklampelare vid ditt event, i din mässmonter eller utanför din butik.

Visa produkter

Event- & Entrémattor

Vi kan fixa entrémattor och eventmattor – tryckta i fyrfärg med din logga.

Visa produkter

Reklamtält

Ett eventtält med ditt unika tryck kan vara en utmärkt investering om man ofta medverkar på utomhusevent eller andra utomhusaktiviteter.

Visa produkter

Rollups

Ett enkelt, snyggt och prisvärt sätt att sprida sitt budskap. Enkel att ta med sig och tar väldigt liten plats när den inte används.

Visa produkter

Trottoarpratare

Ett enkelt sätt att informera om aktuella kampanjer och nyheter till personer som går förbi din butik ute på gatan. Förhoppningsvis är din kampanj så bra att de inte bara kan passera – utan måste springa in och handla lite innan de går vidare. Med en trottoarpratare är det lätt att byta budskap – så du kan alltid marknadsföra ett rykande hett erbjudande.

Visa produkter

Kvick Business