Giveaways

Giveaways är trevliga små produkter med din reklam som du ger bort till dina kunder och anställda samt delar ut på mässor och event. Kvick Business kan erbjuda dig ett stort och brett sortiment av giveaways innehållande allt från reklamklassiker som pennor och nyckelringar till nya spännande mobiltillbehör.

Ballonger

Ballonger med eget tryck är ett utmärkt sätt att synas. Ballonger syns bra på långt håll och lockar blicken till sig eftersom de rör sig, dessutom bärs budskapet ofta fram av glada barn!

Visa produkter

Ficklampor med din reklam

Ficklampor finns i en rad olika modeller och utföranden som kan tryckas eller graveras med din logga. Här på Kvick Business kan vi erbjuda dig allt från billiga giveaway-varianter till kvalitetslampor för proffsbruk.

Visa produkter

Flasköppnare

Flasköppnare, eller kapsylöppnare om man så önskar är en riktigt klassisk reklamprodukt som som sitter på var mans nyckelknippa. Den är liten, enkel att bära med sig och används både till vardags och fest.

Visa produkter

Golfbollar & Peggar

Giveaways för golfare! Vi erbjuder bland annat golfbollar, peggar, greenlagare och bollmarkörer med tryck.

Är du på jakt efter mer exklusiva golfprodukter? Vi kan även fixa golfkläder, handdukar, väskor, putters, headcovers och mycket mer som uppskattas på golfbanan.

Visa produkter

Isskrapor

I de flesta bilar ligger det minst en isskrapa och det har nog inte undgått någon att de flesta av dessa skrapor är försedda med reklamtryck. Det är inte för inte som isskrapan är en odödlig reklamklassiker. Du får mycket reklam för pengarna på en produkt som i de flesta fall både blir sparad och använd av mottagaren.

Visa produkter

Kortlekar

En kortlek med ditt eget unika tryck kan förgylla de flesta pokerkvällar. Reklamkortlekar är uppskattad och rolig present. Ge den till dina kunder och anställda eller dela ut den på mässor och event.

Visa produkter

Kundvagnsmynt

Kundvagnsmynt med eget tryck är en fantastisk reklamprodukt med lång livslängd till ett riktigt bra pris… I dagens kontantlösa samhälle är det sällan man har mynt med sig, men ett kundvagnsmynt kan man fortfarande ha i plånboken eller på nyckelringen då den är både liten och lätt… och varje gång den används exponeras ditt budskap.

Visa produkter

Kylskåpsmagneter

Har du funderat på att marknadsföra din verksamhet på en kylskåpsmagnet? Inte… Då kanske du ska ta dig en funderare. Kylskåpsmagneter med tryck är en av de reklamprodukter som har lägst kostnad per exponering…

Det finns undersökningar som visar att en normal person öppnar sitt kylskåp cirka 10 gånger per dag. För en familj på tre personer visas alltså din reklam i runda slängar 900 gånger under en månad. Detta till en kostnad av några få kronor.

Visa produkter

Nyckelringar

Du känner säkert någon som har en, och förmodligen äger du en sådan själv också… Nyckelringar med tryck är en klassisk reklamprodukt som finns i en rad olika utföranden och modeller.

Visa produkter

Reflexer

Reflexer med tryck är en utmärkt och omsorgsfull giveaway-produkt som fyller två viktiga funktioner. Du når ut med ditt budskap samtidigt som du visar att du bryr dig om mottagaren. Reklamreflexen är en liten prisvärd reklambärare som faktiskt kan rädda liv.

Visa produkter

Reklampennor

Pennor med eget tryck är världens mest populära reklamprodukt inom segmentet Giveaways …och det är inte så konstigt, för här får man valuta för pengarna. Det finns studier som visar att hela 80% av alla som får en reklampenna faktiskt kommer att använda den. Det gör det till en riktigt effektiv reklambärare att dela ut till dina kunder, besökare på mässor och till dina anställda.

Reklampennor finns i ett stort antal modeller, prisklasser och utföranden för att passa just dina behov.

Visa produkter

Resetillbehör

Trevliga accessoarer till resan. Här på Kvick Business kan vi bland annat fixa bagagebrickor, necessärer, resegarderober och skoputsset med ditt eget tryck.

Visa produkter

Skal & fodral till mobilen

Mobiltillbehör växer sig allt starkare som reklamprodukt. Vi kan hjälpa dig att nå ut med din logga på mobilskal och mobilfickor som du kan dela ut till dina kunder.

Visa produkter

Solglasögon

Solglasögon med eget tryck har blivit en mycket populär reklamprodukt. Reklamsolglasögon är en väldigt uppskattad gåva att dela ut på mässor och event samt som giveaway till dina kunder och din personal.

Solglasögon finns tillgängligt i flera modeller och prisklasser för att kunna tillfredsställa dina reklambehov. De finns i budgetvarianter som i första hand används i giveaway-syfte och exklusivare varianter som passar till era senaste profilkläder eller som present till någon som gjort sig förtjänt av det.

Visa produkter

Sport- & Vattenflaskor

Sportflaskor med din reklam har blivit en uppskattad giveaway vid de allt fler förekommande sport- och motionsevent som anordnas. Sportflaskor har generellt en stor tryckyta på en produkt som används om och om igen.

Visa produkter

Kvick Business