Profilprodukter

Vi erbjuder ett stor urval av profil- och promotionprodukter så att du kan sprida ditt företags budskap på bästa sätt - efter din budget och dina förutsättningar.

Elektronik & Data

Musmattor, usb-minnen, hubbar, fläktar, usb-pennor och laddare är en del av de elektronik- och datprylar du kan beställa av oss. De flesta av dessa kan tryckas med din logotyp.

Visa produkter

Första hjälpen

Säkerheten framför allt, men om olyckan trots det ar framme är det bra att vara utrustad. Hos oss kan du beställa Första Hjälpen set i ett flertal olika modeller.

Visa produkter

Glas

Glas med tryck eller gravyr. Hos oss kan du beställa alla sorters barglas, glasmuggar och självklart vanliga dricksglas med din logga.

Visa produkter

Golfprylar

Golfbollar, peggar och greenlagare samt golfkläder och golfhanddukar. Vi har det flesta prylar du behöver för att på ett stilfullt sätt representera ditt företag ute på golfbanan.

Visa produkter

Handdukar

Handdukar med eget tryck är en populär och uppskattad profilprodukt. I vårt sortiment kan vi bland annat erbjuda er sköna badhanddukar, kökshanddukar och golfhanddukar. Våra handdukar kan beställas med tryck och eller brodyr beroende på modell och material.

Visa produkter

Hem & Hushåll

Snygga och praktiska profilprodukter för hemmet! Vi kan erbjuda det mesta du kan tänkas behöva i köket, termometrar, sängkläder, plädar och filtar, designade ljuslyktor, vin- och bartillbehör, inredningsdetaljer och mycket mycket mer…

Visa produkter

Kontorsprodukter

Brevöppnare, konferensmappar, linjaler och miniräknare är alla exempel på klassiska profilprodukter. Vi har ett fint sortiment av kontorsprodukter som kan tryckas med din logotyp.

Visa produkter

Muggar

Muggar med eget tryck är en riktigt klassisk profilprodukt. Dela ut dem till dina kunder och anställda eller använd dem för att piffa upp din egen firmas fikarum.

Visa produkter

Paraplyer

Bemöt den Svenska sommaren och Londonresan med stil – Vi har ett stort urval paraplyer som du kan beställa med ditt eget tryck.

Visa produkter

Resväskor

Resväskor, kabinväskor, weekendväskor och trolleyväskor… Är du ofta ute på resande fot så har vi väskan du behöver.

Visa produkter

Tillbehör till mobil & tablet

Mobiltillbehör med ditt unika tryck. Håll dig up to date med de senaste inom reklamprodukter för mobilen. Hos oss kan du bland annat beställa hörlurar, högtalare, powerbanks, touchpennor, skal och fodral samt VR-glasögon med din logotyp.

Visa produkter

Tygpåsar

Tygpåsar för den miljömedvetna! Tillverkade av bomull eller non-woven med plats för ett stort och fint tryck som syns.

Visa produkter

Väskor

Axelväskor, datorväskor, dokumentväskor, gympapåsar, kylväskor, shoppingväskor och ryggsäckar samt sportväskor och strandväskor… Kort och gott så har vi väskor för det flesta behov och ändamål. Våra väskor kan i regel tryckas eller broderas med ditt unika budskap.

Visa produkter

Kvick Business