Presenter

Vi erbjuder ett stort utbud av gåvor och företagspresenter för dig som vill skämma bort dig själv eller visa uppskattning till dina anställda och kunder.

Fritidsprylar

Picknicset, termosar, stegräknare, spel och leksaker är en del av vårt sortiment av frilufts- och fritidsprylar. Uppskattade presenter som kan märkas med din logotyp.

Gåvokort

Ett gåvokort är en praktisk och uppskattad present att ge till dina kunder och anställda! Du bestämmer gåvovärdet sen får mottagaren välja sin egen present från gåvokortutgivarens sortiment.

Glas

Vinglas, ölglas, snapsglas, whiskyglas, vaser och glaskonst. Vi har ett stort sortiment av eleganta glasprodukter från välkända varumärken som Sagaform, Orrefors och Kosta Boda.

Godis & Choklad

Godis är gott… och en uppskattad present. Här på Kvick Business kan du beställa choklad och godis i presentförpackningar.

Till högtider som jul och påsk är godis ett måste – Vi kan förse er med både julgodis och påskägg som du kan ge bort till dina kunder och anställda.

Grill & BBQ

Grilltillbehör är en perfekt sommarpresent! Vi kan erbjuda snygga grillset och presentförpackade grillverktyg. En optimal sommargåva inför semestern då grillarna går varma i var mans trädgård.

Heminredning

Här på Kvick Business kan vi erbjuda snygga och exklusiva inredningsprodukter från bland annat Orrefors och Kosta Boda.

Klockor

Armbandsur, bordsklockor, väggklockor och aktivitetsarmband är några exempel på de klockor som vi har i vårt sortiment.

Pennor

Vi erbjuder exklusiva pennset som du kan ge bort till affärsbekanta och anställda.

Till Köket

Uppskattade gåvor till den matlagningsintresserade. Vi har ett stort utbud av köksprylar och matlagningstillbehör. Bestick, kannor, fat, knivar, kvarnar, formar och skålar för att nämna några av de mest populära produkterna.

Kvick Business