Layout & Design

Vi kan hjälpa dig med allt från logotyper och tryckoriginal till att skapa din grafiska profil.

Grafisk Profil

Kortfattat berättar din grafiska profil hur din logga får användas och vilka färger och fonter som ska användas tillsammans med den. Den kan vara av största vikt om man anlitar flera olika reklamföretag för olika ändamål – men ändå vill att allt ska se enhetligt ut.

Kontakta oss för offert

Layout

Vill du marknadsföra ditt företag eller event med flygblad, broschyr eller liknade – men inte riktigt hinner eller kan få till det för att det ska se snyggt och inbjudande ut. Här på Kvick Business kan vi hjälpa dig med allt från att fixa design och layout till att trycka ditt reklammaterial.

Kontakta oss för offert

Logotyp

Är du behov av en ny logotyp. Vi kan hjälpa dig att skapa din nya logga i ett format som funkar i alla lägen – från små tidningsannonser till meterstora banderoller.

Kontakta oss för offert

Vektorisering

Har du en logga i jpg eller kanske bara som en gif på din webbsida. Då kanske du har stött på problem om den ska tryckas, skäras ut eller förstoras. Vi kan skapa en vektorfil av din logga. En vektoriserad logga är uppbyggd utav banor i stället för punkter, det innebär att den kan storleksförändras hur som helst utan att tappa kvalitet.

Kontakta oss för offert

Kvick Business