Om Kvick Business

Om Oss

Kvick Business erbjuder ett brett sortiment av profil- och reklamprodukter samt kläder och tryck till företag, organisationer och föreningar. Verksamheten startades 2008 så vi har lång erfarenhet från branschen och strävar alltid efter hålla högsta servicenivå. Våra lokaler ligger i Falun men vi välkomnar gärna både små och stora kunder från hela landet.

Sortimentet

I vårt sortiment hittar du allt från klassiska reklamprodukter som pennor, nyckelringar och kundvagnsmynt till designprodukter och mobilskal. Kläder kan vi erbjuda både till dig som arbetar med hantverksyrken såväl som för dig som sitter på kontoret eller ska ut på representation. Godis, choklad och dryck med egen etikett är andra populära produkter liksom visitkort, flyers och andra trycksaker.

Utöver detta erbjuder vi även fordonsdekor, storformatsutskrifter, mässmontrar, digitaltryck och liknande produkter och tjänster.

Vi använder oss uteslutande av välkända leverantörer som garanterar att de miljökrav och arbetsmiljölagar som finns i olika länder efterföljs.

Tryck & märkning

De flesta produkter i vårt sortiment kan märkas med din logotyp eller annat önskat budskap. Vi erbjuder all typ av tryck och märkning såsom screentryck, transfer, tampo, gravyr och brodyr för att nämna några.

Service

Vi strävar alltid efter att ge dig högsta tänkbara service.

Hittar du inte produkten du söker i vår webbutik eller i någon av våra blädderkataloger, var inte rädd att kontakta oss – Vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig att hitta det du letar efter.

Kvick Business

Bolagsnamn
E Kvick Business

Org.nummer
751109-7151

Telefonnummer
023-795300

E-postadress
info@kbreklam.se

Kvick Business