Högtalarflaskan – Årets julklapp?

Högtalarflaskan

Årets julklapp? Skapa ett ultimat ”GIFTMOMENT” med högtalarflaskan från sagaform


Nu kommer tiden då vi börjar fundera på julklapparna och tänker… Vad ska vi hitta på i år?
Så tänkte i alla fall jag. Och nästan som ett mirakel hittade jag denna roliga flaska med högtalare. Jag tänkte genast att högtalarflaskan måste vara den ultimata julklappen för dem som har allt.
Inte nog med att den var rolig och annorlunda var den dessutom både snygg och praktisk. Högtalarflaskan måste ju bli årets julklapp 2019!

Högtalarflaska

Högtalarflaskan med termosfunktion

En flaska i metall för varm och kall dryck. Håller enligt Sagaform garanterat vätskan sval i 24 timmar och med högtalare i locket. Kan det bli bättre?
Den finns i tre färger: Svart, Silver och guld och kan givetvis prydas med er logotype. Du kan även beställa flaskan inslagen som julklapp för endast 20:-
Ca pris 360:- (tryck tillkommer)

Spelar ca 60 minuter på max volym och en laddningstid på bara 40 minuter. Produkten är CE-märkt och är vattentålig. 30 cm USB-laddningskabel ingår.

Behöver du fler smarta, roliga och praktiska julklappar eller kanske julgodis att smaska på medan du sitter där under granen och klämmer på paketen?
Gå i så fall in på www.kbreklam.se

  • Jag är intresserad...

  • Beskriv så noga du kan vad du vill beställa eller veta mer om. Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet.

Samtliga priser är exklusive moms och eventuell frakt. Priset är ett cirkapris som gäller vid tidpunkten för publicering. Priset kan när som helst kan förändras på grund av exempelvis valutakurser. För dagsaktuellt pris var vänlig att kontakta oss.

Kvick Business