Returskrapan – Den miljövänliga isskrapan!

Returskrapan – En nyhet för miljön! Nu finns våra mest populära isskrapor i ett miljövänligt alternativ.

Returskrapan

Returskrapan är ett samlingsnamn för våra nya miljövänliga isskrapor. Skraporna är en vidareutveckling av våra absoluta storsäljare. De har samma form och funktioner men med en stor skillnad – De är till största del tillverkade av återvunnen plast. Så med dagens miljötänk i åtanke så är detta det självklara alternativet!

returskrapan

Returskrapan Multi

Multimodellen är 120×100 mm stor och har flera smarta funktioner. Den har en sida som gör det lättare att hantera den hårda isen som kan sitta som berg på vindrutan. Den har även en funktion som enkelt tar bort isen från torkarna. Givetvis funkar den alldeles utmärkt som en helt vanligt isskrapa.

Returskrapan Multi kan tryckas på en eller båda sidorna 1-4 färger. Den går även att beställa med digitalt fototryck.

Prisexempel vid 500 st inklusive 1-färgstryck: 5,60 kr/st + 375 kr kliché.

Returskrapan Istid

Den miljövänliga versionen av istidsskrapan. Den har samma funktioner som multiskrapan men den har dessutom en inbyggd P-skiva. En produkt du varken vill eller kan vara utan. Observera att parkeringsklockan är inte förtryckt.

Istidsskrapan kan även den tryckas med 1-4 färger eller med digitalt fototryck.

Prisexempel vid 500 st inklusive 1-färgstryck: 6,90 kr/st + 375 kr kliché.

Returskrapan

Den mest klassiska isskrapan av dem alla – Nu i en miljövänlig variant av återvunnen plast. Skrapan är 120×100 mm stor och kan tryckas med 1-4 färger eller med digital fototryck.

Prisexempel vid 500 st inklusive 1-färgstryck: 4,90 kr/st + 375 kr kliché.

Se alla isskrapor i vår onlinekatalog

  • Jag är intresserad...

  • Beskriv så noga du kan vad du vill beställa eller veta mer om. Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet.

Samtliga priser är exklusive moms och eventuell frakt. Där inget annat anges gäller priset endast för produkten – utan tryck eller annan märkning. Priset är ett cirkapris som gäller vid tidpunkten för publicering. Priset kan när som helst kan förändras på grund av exempelvis valutakurser. För dagsaktuellt pris var vänlig att kontakta oss.

Kvick Business