Funktionell Coolmax Skjorta

Ernst Alexis Mixed Cotton - Unika skjortor med bomull och Coolmax polyester.

En skjorta med Coolmax unika egenskaper – Passar både arbete och fritid!


Varumärket Coolmax® har revolutionerat textila material sedan 1986 genom innovativa tekniska och funktionella fördelar. Coolmax® är en teknisk textil som är utvecklad för att hålla kroppen torr och ge en ökad komfort. Det mjuka och följsamma tyget är tillverkat av en behandlad polyesterfiber med en speciell ytkonstruktion som tranporterar bort fukt från huden. På detta sätt torkar fukten snabbare än hos andra material och reglerar på så sätt kroppens temperatur.

Ernst Alexis Coolmax skjortor

Från vänster: Skjorta 5670 Mixed Cotton Classic Fit, Skjorta 6670 Mixed Cotton Ladies Fit. Unika skjortor tillverkade av 70% bomull och 30% Coolmax® polyester.

Nu kan vi presentera den mest tekniska skjorta som Ernst Alexis till dags dato har lanserat. En funktionell skjorta med Coolmax® unika egenskaper som passar utmärkt både för arbete och fritid. I den här skjortan är det ingen risk att bli för varm om man tar i lite extra.

Skjortan finns i tre olika färger och du kan välja mellan passformerna classic fit, contemporary fit, slim fit samt ladies fit. Ca pris 599 kr.

Visa skjortorna i vår onlinekatalog

  • Jag är intresserad...

  • Beskriv så noga du kan vad du vill beställa eller veta mer om. Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet.

Samtliga priser är exklusive moms och eventuell frakt. Priset är ett cirkapris som gäller vid tidpunkten för publicering. Priset kan när som helst kan förändras på grund av exempelvis valutakurser. För dagsaktuellt pris var vänlig att kontakta oss.

Kvick Business