Skydda ditt privatliv

Flat Pro - webcamskydd med tryck

Ett webcamskydd är ett enkelt och billigt sätt att skydda sig från insyn via kamerahålet på din dator!


webbkameraskydd med tryck

Flat Pro – Webcamskydd med tryck

Webbkameraskyddet Flat Pro är en större variant med utökad tryckyta. Skyddet är bara 1 mm tjockt och skyddar dig från insyn via kamerahålet på din laptop eller dator. Du fäster det enkelt med dubbelhäftande tejp ovanpå linsen. Flat Pro kan öppnas och stängas smidigt och kan sitta permanet på datorn. Det är en universell produkt som passar de flesta laptops som finns på marknaden.

Prisexempel vid 500 st Flat Pro Webcamskydd inklusive 1-färgstryck: 13,35 kr/st

Webbkameraskydd som reklamprodukt

Ett webcamskydd är en utmärkt giveaway och reklamprodukt. Den är liten och lätt vilket gör den enkel och billig att skicka. I de fall man delar man ut den på mässor och event är det ingen konst för mottagaren att få med sig den hem. Ett webcamskydd med tryck är en förhållandevis billig reklamprodukt – och när skyddet sitter där det ska exponeras ditt budskap om och om igen varje gång mottagaren använder sin dator.

Läs mer i vår onlinekatalog

  • Jag är intresserad...

  • Beskriv så noga du kan vad du vill beställa eller veta mer om. Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet.

Samtliga priser är exklusive moms och eventuell frakt. Där inget annat anges gäller priset endast för produkten – utan tryck eller annan märkning. Priset är ett cirkapris som gäller vid tidpunkten för publicering. Priset kan när som helst kan förändras på grund av exempelvis valutakurser. För dagsaktuellt pris var vänlig att kontakta oss.

Kvick Business