Vårjackor för varmare tider

South West vårjackor

Gör firman vårfräsch med nya jackor från South West

Nu drar det raskt ihop sig mot varmare tider så det börjar bli hög tid att fundera på vårens profilkläder. Här nedan hittar ni tips på nya snygga jackor som passar våren till från varumärket South West.

626 Jack från South West

Ny softshelljacka i snygg design

626 Jack är en vattenavvisande och vindtät softshelljacka med andningsfunktion. Jackan har justerbara ärmslut, och reflexdetalj på huva. Bröstficka i avvikande färg samt två rymliga sidofickor, samtliga med dragkedjor. Jack finns i två färger – dark grey och svart. Ca pris 599 kr/st.

621 Victoria från South West

Den perfekta företagsjackan till vårens aktiviteter

Vatten- och vindavvisande softshelljacka i stretch med TPU-membran. Yttertyget är bondat med mesh. Modellen har fina präglade kläppar och metallöljetter under ärmarna för ökad andningsförmåga. Justerbara ärmslut och dragsko nedtill. Jackan finns i fyra olika färger – marin, röd, blå och svart. Herrmodellen heter 620 Atlantic och dammodellen går under namnet 621 Victoria. Jackornas ca pris är 552 kr/st.

03061 Softshelljacka från South West

Prisvärd softshelljacka med praktisk huva

Stilren och robust softshelljacka med fast huva och två frontfickor med dragkedja. Microfleece och kontrastfärgade detaljer på insidan. Försedd med dragsko nertill. Jackan kallas kort och gott för Softshelljacka 03061 och har ett ca pris på 480 kr/st.

Visa jackorna i vår onlinekatalog

  • Jag är intresserad...

  • Beskriv så noga du kan vad du vill beställa eller veta mer om. Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet.

Samtliga priser är exklusive moms och eventuell frakt. Priset är ett cirkapris som gäller vid tidpunkten för publicering. Priset kan när som helst kan förändras på grund av exempelvis valutakurser. För dagsaktuellt pris var vänlig att kontakta oss.

Kvick Business